Menu Zavřeno

Sportovní korona výzva

Zdravíme všechny třídy, všechny žáky a všechny příznivce sportu,

všichni víme, jak je dnešní doba složitá pro jakoukoliv sportovní činnost, ale přece nezakrníme. Připravili jsme si pro Vás soutěž pro dobrou věc. Jako třídy máte možnost soupeřit mezi sebou v získávání bodů pohybem.

Stáhněte si do mobilu aplikaci, ČEZ Pomáhej pohybem, ve které budete získávat body pomocí vašich aktivit. Choďte běhat, na procházky, jezděte na kole nebo na bruslích, na co jen pomyslíte. Aplikace Vám bude generovat body. Každý týden nám budete screenovat obrazovku, kde bude vidět, kolik jste získali bodů – respektive každý pátek máte možnost odevzdat Vámi získané body. Fotky obrazovky nám budete zasílat do skupiny na tělocvik v TEAMS. Aplikace je zcela zdarma a při používání stačí mít zapnutou GPS, internetové připojení nepotřebujete.

Body zatím nedávejte na žádnou podporu, snažíme se vykomunikovat projekt přímo pro nás. O udělení bodů Vás budeme informovat později.

Soutěž bude probíhat mezi třídami, můžete kontaktovat i svého třídního učitele, který Vám může pomoci se získáváním bodů. Jedním z týmů bude tým učitelů, pokuste se je překonat. ?

Pravidla soutěže:

  • Aby bylo vše férové, tak budeme zaznamenávat 15 nejlepších z každé třídy (z důvodu jiného počtu žáků v každé třídě).
  • V průběžných výsledcích uvidíte 3 nejlepší jedince ze třídy a pořadí tříd. Výsledky budou zveřejňovány na webových stránkách školy jednou za týden.

Odměna:

Bude sladká.

PS: Případné dotazy pište do Vaší TEAMS skupiny.

A začínáme již v pondělí 26. října 2020!