Menu Zavřeno

Výroční Gympl na cestách 6. 4. 2024

V sobotu 6. 4. 2024 se bude konat 39. ročník turistického pochodu okolím Plas Gympl na cestách. I v letošním roce budou trasy vést okolím Plas.

Připraveny jsou cyklotrasy – 36 km a pěší trasy – 6 km – kterou nazýváme kočárková, se soutěžemi pro malé děti, 10 km, 11 km, 16 km a 25 km. K výročí 40 let pochodu máme připravenou historickou trasu, která následujte trasu z prvního ročníku pochodu.  Na startu (budova gymnázia – Stará cesta 363) vás jako tradičně přivítají studenti od 7 do 10 hodin. Trasy jsou připravené terénem, jde o značené turistické trasy, ale z velké části cesty značené vlastními značkami pochodu. Kvalita cest závisí na počasí a každý turista jde na vlastní nebezpečí. Pochod se koná za každého počasí. Za startovné 50 Kč budete odměněni diplomem, skleničkou nebo propiskou s emblémem pochodu. Cíl je do 17 hodin. Více informací na oficiálních stránkách pochodu: www.gymplnacestach.cz

Srdečně zveme pravidelné i nové návštěvníky pochodu, bývalé i současné studenty našeho gymnázia, všechny příznivce aktivního pohybu.

Mgr. Václav Jícha